De meest effectieve linkbuilding-strategieën op een rij | LEQUAL (2024)

Meest passende linkbuilding strategieën

Iedere campagne behoeft een andere linkstrategie. Daarom dat wij ook niet met linkbuilding pakketten werken: hierdoor beperk je teveel de mogelijkheden die er voor jouw organisatie liggen. Maar welke linkstrategieën zijn er dan precies?

See Also
Lokale SEO

Blogs op relevante domeinen

Bij LEQUAL hebben wij een actief netwerk van meer dan 40.000 domeinen in 25 landen waar wij kwalitatieve blogs op kunnen publiceren. Op basis van de doelgroep en kwaliteitskaders, voortkomend uit een linkanalyse, wordt er bepaald met welke media wij graag samen willen werken. Ons team aan ervaren copywriters zorgt ervoor dat er een pakkende en passende tekst wordt geschreven en de externe partijen publiceren dit. Niet alleen de linkwaarde voegt waarde toe, maar ook de relevantie en het bereik kan een positieve invloed hebben op je naamsbekendheid en branding.

Creative linkbuilding

Wist je dat er rondom jouw organisatie een stuk meer kansen liggen dan je denkt? Middels een enquete en interviews maken wij inzichtelijk welke potentiële linkpartners er allemaal zijn. Middels creatieve uitingen en outreaches zorgen we er daarna voor dat deze partners ook worden omgezet in linkpartners, logisch toch? Deze aanpak omvat diverse linkstrategieën, denk hierbij aan: branded citations, local linkbuilding en lost backlinks.

Digital PR

Digital PR is een effectieve strategie om jouw merk op de kaart te zetten en online zichtbaarheid te vergroten. Door optimaal te profiteren van de actualiteiten in de online wereld komen we tot de meest inspirerende onderwerpen om de media te kunnen raken. Hiermee kan je op grote schaal links van Champions League niveau scoren

De meest effectieve linkbuilding-strategieën op een rij | LEQUAL (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 5934

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.