DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (2024)

Du kommer att vilja läsa den här artikeln om du letar efter ett omfattande verktyg för marknadsföringsrapportering. I den jämför vi DashThis och Cyfe – två av de mest populära instrumentbrädeprogramvaran för marknadsföringsrapportering om marknadsmarknadsföringsbyråer, digitala marknadsföringsteam och affärsdataanalytiker.

Vi kommer att titta på deras dataanslu*tningar, destinationer, funktioner, priser, support och recensioner för att hjälpa dig att bestämma vilken som är bäst för ditt företag. Och om du inte är nöjd med något av dessa alternativ rekommenderar vi Porter Metrics – ett bättre alternativ till DashThis ochRef.

Så, utan vidare, låt oss ta en snabb titt på BI-verktygen.

DashThis Översikt

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (1)

DashThisär ett digitalt marknadsföringsrapporteringsverktyg som erbjuder datakopplingar för över 30 marknadsföringsplattformar och datakällor, inklusive Google Adwords, Facebook Ads och Instagram. DashThis erbjuder ett lättanvänt gränssnitt som låter dig kombinera alla dina nyckeltal och sociala analyser till en vacker interaktiv instrumentpanel.

Du kan använda anpassade DashThis-widgets för att skapa en anpassad instrumentpanel och rapporter eller använda en av deras många instrumentpanelmallar. Med DashThis kan du också schemalägga rapporter så att de skickas automatiskt via e-post eller genom de olika delningsalternativen.

Cyfe Översikt

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (2)

Refär en allt-i-ett-plattform för företagsdashboard och rapportering som låter dig spåra, analysera och rapportera all din data på en och samma plattform. Cyfe erbjuder dataintegration från över 100 marknadsförings- och reklamdatakällor, inklusiveGoogle Analytics, Facebook-annonser och Instagram.

Cyfe erbjuder också ett lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt som låter dig övervaka enskilda avdelningar, flera webbplatser och allt annat med hjälp av en anpassad instrumentpanel och rapporter. Du kan använda Cyfe för att spåra ett obegränsat antal mätvärden, ställa in realtidsvarningar och automatisera rapportleverans via e-post eller till en destination som du väljer.

Idealisk för

DashThis är idealiskt för dataanalytiker och digitala marknadsförare som vill ha ett lättanvänt gränssnitt och möjlighet att skapa anpassade rapporter. Cyfe är idealiskt för företag och kunder som vill spåra all sin data på ett ställe och automatisera rapportleverans.

Vi kommer att titta på dessa system sida vid sida baserat på följande kriterier:

  1. Dataanslu*tare
  2. Datadestinationer
  3. Säkerhet och pålitlighet
  4. Prissättning
  5. Recensioner.

DashThis vs. Cyfe: Data Connectors

DashThis och Cyfe erbjuder datakopplingar för populära marknadsföringsplattformar, inklusive Google Analytics,Facebook-annonseroch Instagram. DashThis erbjuder dock mer än 30 datakontakter, medan Cyfe erbjuder mer än 100 datakontakter.

Om ditt företag eller företag behöver ett verktyg med fler dataanslu*tningar är Cyfe det bättre alternativet.

Här är några av DashThis-anslu*tningarna:

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (3)

Här är några av de integrationer som Cyfe erbjuder:

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (4)
  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Facebook
  • Twitter-annonser
  • Facebook-annonser
  • MailChimp
  • Salesforce
  • Twitter
  • LinkedIn-annonser
  • Moz
  • Youtube
  • Google Kalkylark
  • Hubspot
  • Shopify
  • Zendesk

För mer integrationer och detaljer, besökCyfes integrationssida.

DashThis vs. Cyfe: Datadestinationer

Dataöverföring till ett datalager som Google Data Studio eller någon annan datadestination stöds inte av varken DashThis eller Cyfe.

DashThis och Cyfe låter dig schemalägga rapporter som ska levereras automatiskt via e-post eller genom att bädda in rapporten i en URL som du kan dela med kunder och teammedlemmar.

DashThis vs. Cyfe: Säkerhet och pålitlighet

Både DashThis och Cyfe erbjuder en hög nivå av säkerhet och tillförlitlighet. DashThis krypterar alla dataöverföringar och lagrar data på en säker plats. Cyfe använder Amazon Web Services för att hålla sin data säker för att säkerställa att det inte finns någon risk för dataläckor eller andra säkerhetsintrång.

DashThis vs. Cyfe: Prissättning

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (5)

DashThis erbjuder tre prisplaner: Individuell, Professional, Business och Standard. Den har ingen gratis plan eller en freemium-modell, men den erbjuder en 15-dagars gratis provperiod utan att kreditkort krävs.

  • Den individuella planen är $39/månad och inkluderar tillgång till obegränsade dataanslu*tningar, rapporter, historisk data och dataanslu*tningar för upp till 3instrumentpaneler.
  • Den professionella planen är $129/månad och inkluderar tillgång till white-label och anpassade rapporter, dataanslu*tningar och e-postautomatisering för upp till 10 instrumentpaneler.
  • Affärsplanen är $249/månad och inkluderar tillgång till en dedikerad agent, en-till-en-sessioner, white-label och anpassade rapporter, dataanslu*tningar och e-postautomatisering för upp till 25 instrumentpaneler.
  • Standardplanen kostar $399/månad och inkluderar allt inom Business och minst 50 instrumentpaneler som kan utökas enligt dina affärsbehov.

Cyfe erbjuder fyra prisplaner: Starter, Standard, Pro och Premier. Den har ingen gratis plan eller en freemium-modell, men den erbjuder en 14-dagars gratis provperiod utan krav på kreditkort.

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (6)
  • Startplanen är $19/månad och inkluderar tillgång till 2 instrumentpaneler och 1 användare.
  • Standardplanen är $29/månad och inkluderar tillgång till 5 instrumentpaneler och 2 användare.
  • Pro-planen är $49/månad och inkluderar tillgång till 10 instrumentpaneler och 5 användare.
  • Premier-planen är $89/månad och inkluderar tillgång till 20 instrumentpaneler och obegränsat antal användare.

Cyfes dyraste plan är billigare än liknande verktyg på marknaden.

För mer prisinformation eller för att registrera dig för en gratis provperiod, besökDashThiss prissidaellerCyfes prissida.

DashThis vs Cyfe: Support

DashThis och Cyfe erbjuder olika typer av kundservice. De erbjuder båda e-postsupport, Cyfe erbjuder chattsupport och DashThis erbjuder telefonsupport.

DashThis vs. Cyfe: recensioner

slu*tligen, titta på recensionerna för DashThis och Cyfe på olika plattformar.

G2

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (7)

DashDetta betyg är 4,9/5 stjärnor med 66 recensioner.

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (8)

Cyfes betyg är 4,4/5 stjärnor med 63 recensioner.

Capterra:

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (9)

DashThis: 4,5 stjärnor (22 recensioner)

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (10)

Cyfe: 4,6 stjärnor (76 recensioner)

TrustRadius

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (11)

DashThis: 8,8 av 10

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (12)

Ref: 8,7 av 10

Vilket rapporteringsverktyg är bäst för dig?

När det kommer till DashThis vs Cyfe har båda verktygen sina för- och nackdelar. Om du letar efter ett verktyg med merdataanslu*tningar, då är Cyfe det bättre alternativet. Båda verktygen erbjuder en hög nivå av säkerhet och tillförlitlighet och är prisvärda.

Det handlar i slu*tändan om vad du behöver och vill ha från ett rapporteringsverktyg om vilket som är bäst för dig. Som sagt, Porter Metrics erbjuder fler övergripande funktioner än andra verktyg och är ett bättre alternativ till DashThis och Cyfe.

Porter Metrics — Ett alternativ till DashThis & Cyfe

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (13)

Porter Metrics är den perfekta lösningen om du letar efter ett sätt att hålla reda på all din marknadsföringsdata. Du kan enkelt anslu*ta till Google Analytics, Facebook Ads och AdWords – på ett ställe, utan att skriva en enda kodrad.

Om du inte är säker på att investera ännu, inga problem! Porter Metrics erbjuder en gratis 14-dagars provperiod så att teammedlemmar kan ta den på en provkörning innan de bestämmer sig för en betald plan.

Porter Metrics, erbjuder vi verktyg som hjälper företag att nå sin potentiella tillväxt. Med vår resultatspårning av marknadsföringskanaler, sociala medier och förbättrad Google-rankning och generering av potentiella kunder kommer ditt företag att få det bättre än någonsin.

Även om du kan skapa och anpassa instrumentpaneler med DashThis och Cyfe, erbjuder de inte färdiga mallar och instrumentpaneler som du kan redigera som Porter Metrics gör. Porter erbjuder över 80 anpassningsbara mallar och instrumentpaneler som hjälper dig att enkelt skapa rapporter.

Begär en kostnadsfri rapportidag och se hur vi kan göra skillnad.

Varför välja Porter Metrics?

  • Mest tillgänglig att använda: Porter Metrics är den mest användarvänliga och lättanvända programvaran för marknadsföringsrapportering. Med hjälp av vårt dra-och-släpp-gränssnitt kan du skapa och automatisera insiktsfulla marknadsföringsrapporter utan någon kunskap om kodning.
  • Bästa supporten: För att hjälpa dig med allt du behöver tillhandahåller vi assistans i världsklass 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Vår livechatt är snabb och våra svar är användbara; Dessutom har vi ett dedikerat team som hjälper dig att ställa in, migrera eller replikera dina rapporter gratis.
  • Bästa valuta för pengarna: Grundplanen kostar bara $15 per månad och har allt du behöver för att börja.
  • Handledningar och guider: Vi har en mängd handledningar och guider relaterade till Google Data Studio så att du kan få ut det mesta av din marknadsföringsdata.

Med så många funktioner är Porter det naturliga valet när du söker efter ett alternativ till Adverity och Datorama.

Hur man migrerar från DashThis till Porter Metrics

Den här guiden visar hur lätt det är att migrera från DashThis till Porter Metrics.

Steg 1: Skapa en ny rapport i Porter Metrics

Besök portermetrics.com och klicka på knappen "Gör en rapport",

Steg 2: Välj din leverantör

Vi använder Google Analytics för denna handledning, men du kan välja vilken leverantör som helst från listan. Välj bara "Google Analytics".

Steg 3:Ange dina Google Analytics-uppgifter: I nästa steg måste du ange dina Google Analytics-uppgifter. Detta inkluderar ditt användar-ID, egendoms-ID och vy-ID. Fortsätt till steg 4 efter att du har slu*tfört all nödvändig datainmatning.

Steg 4:Välj en datavy: I det här steget måste du välja en datavy. Det här exemplet kommer att använda vyn "Alla webbplatsdata". Så välj det från listan och klicka på knappen "Nästa".

Steg 5: Välj ditt datumintervall och filter: I det här steget måste du välja datumintervall och filter som du vill spåra. För vårt exempel använder vi de senaste sju dagarna. Så fyll i 7 för "Dagsfilter" och lämna alla andra rutor tomma genom att klicka på knappen "Nästa". Klicka sedan på knappen "Nästa".

ISteg 6,granska dina inställningar och klicka på "slu*tför" när du är klar: Du får en sammanfattning av vad du har valt. Om allt ser bra ut, gå vidare till nästa steg genom att klicka på knappen "slu*tför".

Steg 7: Namnge din rapport och klicka på "Acceptera": I det här steget väljer du ett namn för din rapport. Till exempel kommer vi att använda "Google Analytics." Så efter att du har angett "Google Analytics" i det angivna fältet, klicka på den gröna knappen som säger "Spara".

Det är allt där! Du har migrerat från DashThis till Porter Metrics. Kontakta vårt supportteam i världsklass om du behöver hjälp. Vi finns här 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, så tveka inte att kontakta oss.

Hur man migrerar från Cyfe till Porter Metrics

Vår process för att flytta från Cyfe till Porter Metrics är densamma som ovan. Vi kan också hjälpa dig att överföra din data gratis om det är det du letar efter. Vårt team kommer säkert och effektivt att överföra dina data med bara några få klick.

Om du vill börja, gå till vår hemsida och skapa ett konto. Efter det kommer en av våra specialister att kontakta dig för att gå igenom proceduren.

Poängen

Summan av kardemumman är att DashThis och Cyfe båda är okej marknadsföringsrapporteringsverktyg, men Porter Metrics är ett bättre alternativ till dem båda. Med vår support i världsklass, konkurrenskraftiga priser och breda funktioner är Porter Metrics det självklara valet för alla som letar efter ett alternativ till DashThis eller Cyfe.

Så vad väntar du på?Börja använda Porter Metricsomedelbart och upptäck varför det är den idealiska programvaran för affärsinformation för marknadsföringsrapportering.

DashThis vs. Cyfe: En omfattande jämförelse av marknadsföringsrapporteringsverktyg (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5474

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.